Sleep Scandinavia AS

Tlf. 67 11 03 17
Fax 67 53 48 25
Teknologiveien 4

8517  NARVIK
info@sleep.noHovedside


Nyheter


Nettbutikk


Om oss

Om engangssengetøy

Slitesterkt og behagelig engangssengetøy i polypropelen.

Behagelig, prisgunstig, lettvint, miljøvennlig

Engangssengetøyet er laget av slitesterk polypropylen. Det kan brukes ca en uke og kastes/resirkuleres etter bruk. Ingen vasking! Engangssengetøy gjør hverdagen enklere!

Fordeler med engangssengetøy

Miljøvennlig/resirkulerbart, økonomisk gunstig, leveres i lett håndterlige forpakninger, tar liten plass, alltid klart til bruk, enkelt å re opp, tidsbesparende og forenkler hverdagen for de som bruker det!

Produkt

Universal engangssengetøy er laget av 100 % polypropylen – en slitesterk og lett fiber, som bl.a. brukes i superundertøy og soveposer.


Universal leveres i esker med 50 sett, hvert sett er praktisk og delikat innpakket i plast med et innstikk med bilder og produktbeskrivelse i hver pakning.

Et sett består av: Dynetrekk 140 x 200 cm Putetrekk 50 x 70 cm Laken 150 x 250 cm - eller formsydd m/strikk (75, 90, 120 og 150 cm bredde x200x30) Vekt pr. sengesett: ca 360 gram. Kommer i fargene hvitt og blått.

Universal engangssengetøy brukes av bedrifter i helsesektoren, campingplasser, turisthytter, vandrehjem, leirskoler, entreprenører og eiendomsselskaper.

Miljø

Universal engangssengetøy er laget av miljøvennlig polypropylen (non woven). Det er lite energikrevende i produksjon, og kan resirkuleres som plast. Har man ikke plastinnsamling, kan sengetøyet kastes som brennbart avfall. Det gir da energi ved forbrenning.

Sleep Scandinavia AS fokuserer på Helse, Miljø og Sikkerhet. Vi velger også samarbeidspartnere som har en bevisst HMS policy.

Sleep Scandinavia AS er opptatt av hvordan produktene påvirker miljøet under hele livssyklusen, og stiller også krav til våre produsenter.

Sleep Scandinavia AS er medlem i GRØNT PUNKT NORGE AS som en del av næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av brukt emballasje. Vederlag betales til Plastretur AS og Norsk Resy AS.

 

Sleep Scandinavia ASTelefon: 67110317Nettstedskart